El nostre centre sempre s'ha caracteritzar per la gran quantitat i qualitat d'activitats extraescolars que durant els darrers anys hem ofert als nostres alumnes.  Hi ha coses que no es poden aprendre només en l'aula. Existeix tot un món de cultura i experiències que es coneixen amb el contacte directe amb el teatre, l'art, les exposicions científiques, les fires de mostres, el cinema, l'intercanvi cultural amb altres països, etc. Des d'ací podeu accedir a la presentació de les darreres.

 Activitats >>

 

Concurs de Música de Cambra

Des de fa més de deu anys el nostre centre organitza el Concurs de Música de Cambra “IES Ximén d’Urrea”, pioner a la Comunitat Valenciana, i orientat a promoure la cultura musical entre els joves estudiants d’ensenyament secundari.

Durant totes les seues edicions els nivell musical i artístic presentat pels intèrprets ha estat sempre d’una elevada qualitat, sense menysprear el talant humà i personal que han mostrat aquests xics i xiques en totes les reunions d’aquest concurs.

Si sou estudiants d’ESO, Batxillerat o Cicle formatiu, i al mateix temps vos agrada la música, no dubteu en entrar, mirar i participar algun dia en aquest veterà concurs.

Concurs de Musica de Cambra >>

 

Concurs de Pintura Jove

Molt més recent en el temps és el Concurs de Pintura Jove “IES Ximén d’Urrea”, el qual es convoca des de l’any 2004, destinat a dos tipus d’artistes: joves matriculats en centres d’educació secundària (Categoria escolar) i artistes d’entre 19 i 35 anys (Categoria lliure).

L’objectiu és promoure la sensibilitat artística i pictòrica entre el nostre alumnat i el de la Comunitat Valenciana, i convertir-se en un acte que permeta adquirir experiència per una banda, i notorietat social per altra, a les joves promeses d’aquesta disciplina artística.

Vos animem des d’ací a que participeu en la propera edició, per a que la vostra obra siga coneguda pel públic i reconeguda, a poder ser, amb els excel·lents premis que s’hi reparteixen.

Concurs de Pintura Jove >>

 

Els cicles de Formació Professional Bàsica, de Grau Mitjà i de Grau Superior que s'imparteixen al centre estan cofinançat pel Fons Social Europeu

Els cicles de Formació Professional Bàsica, de Grau Mitjà i de Grau Superior que s'imparteixen al centre estan cofinançats pel Fons Social Europeu.

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@edu.gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors