Per tal de valorar quina és la percepció que teniu de la convivència al nostre centre, i poder actuar en cas que s'hi detecte algun problema, us convidem a contestar les preguntes d'aquesta senzilla enquesta. No tardareu més d'un parell de minuts i per a nosaltres és molt important. Contesteu amb sinceritat, d'altra forma no es seran molt útils les respostes.

Comencar enquesta ací >>

Es publica el cartell que anuncia les pràctiques en empreses a Europa per a cicles formatius. També hi podeu trobar l'anagrama de la resta de centres formatius que participen en aquest projecte conjuntament amb l'IES Ximén d'Urrea.

Vos animem a que participeu.

Nuestro nuevo proyecto “Plurilingüismo e innovación: una puerta hacia Europa” ha sido aprobado. Esta vez se trata de un proyecto de dos años de duración que pretende dar continuidad al que ahora termina a la vez que ampliarlo. Queremos seguir trabajando la enseñanza plurilingüe pero también buscar nuevas ideas y metodologías que nos ayuden a mejorar el porcentaje de nuestros alumnos que termina con éxito la secundaria, su motivación y sus resultados académicos y humanos. 

Una vez terminados los cursos de formación, el proyecto ha entrado ya en su segunda fase. Esto significa que se están impartiendo en inglés algunas clases. 

Empezamos en diciembre con la asignatura de Matemáticas Académicas en 3º de ESO.

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors