El nostre institut forma part d’un consorci dirigitper l’STEPV dirigit a l’alumnat i professorat de Cicles Formatius de Grau Mitjà.

El programa té com a objectiu fonamental incrementar les possibilitats d’ocupació del nostre alumnat, oferir-los la possibilitat d’augmentar les seus competències en llengües estrangeres, les seues habilitats socials, l’ocasió única de poder viatjar amb companys que tenen els mateixos interessos i inquietuds,.... En definitiva, una experiència única.

El professorat té l’ocasió de conèixer de primera ma com es treballa en altres països i implementar en el nostre centre totes les pràctiques observades per tal d’incrementar la qualitat de l’ensenyament dels nostres alumnes.

Els detalls són el següents:

 

 

 

ALUMNAT

  • Consisteix en una estada de 30 dies de pràctiques en empreses en el país de destinació (Itàlia, Portugal, Malta, Polònia, Alemanya, Irlanda del Nord i França)

  • Convalidaran 120 hores de l’FCT.

  • A l’inici de curs hi ha una sessió informativa dels aspectes més rellevants de la beca i els alumnes interessats presenten la seua sol·licitud de participació.

  • S’apliquen els barems establerts i publicats al centre i s’elabora un llistat d’alumnes beneficiaris i de suplents.

  • Els alumnes seleccionatshan de presentar la documentació i pagar una fiança de 275€ que se’ls retornarà quan acaben totes les mobilitats i hagen cumplit amb totes les obligacions que comporta la seua be a.

  • L’ajuda inclou totes les despeses i gestions: vol d’anada i de tornada,allotjament, manutenció, transport en destí, etc.

  • Els alumnes manifesten les seues preferències de destí que s’intentarà respectar però no és determinant

  • Hauran de fer els cursos que el consorci els facilitarà online (riscos laborals, igualtat, cultural, idiomes, ....) dins del termini que se’ls donarà.

     

  • El viatge d’anada i tornada del grup d’alumnes de cada mobilitat el faran acompanyats per un professor/a del consorci que estarà amb tots ells durant 4 dies més o menys en cada trajecte

 

PROFESSORAT

  • La beca consisteix en una setmana de mobilitat a Itàlia o Alemanya en el que el grup de professors del consorci tindrà una experiència professional de Job-Shadowing

 

 

 



Els cicles de Formació Professional Bàsica, de Grau Mitjà i de Grau Superior que s'imparteixen al centre estan cofinançat pel Fons Social Europeu

Els cicles de Formació Professional Bàsica, de Grau Mitjà i de Grau Superior que s'imparteixen al centre estan cofinançats pel Fons Social Europeu.

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@edu.gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors