Des del Departament d’Orientació de l’IES Ximen d’Urrea ens hem plantejat de quina forma posar a disposició de la comunitat educativa la major part de recursos d’una forma estructurada i clara. Una de les situacions que ens trobem en els moments actuals és la gran quantitat d’informació que rebem per diferents fonts (periòdics, pàgines web, xarxes socials, televisió...).

Agafa importància en aquests temps, més que la recollida intensiva de recursos educatius, la curació de continguts, de tal forma que es puga oferir a la comunitat educativa recursos seleccionats i estructurats, que siguen fàcils de trobar, consultar i entendre.

Amb aquest objectiu, des del departament hem creat un padlet, que podeu encontrar en la següent adreça web:

Padlet >>

Què és un padlet? És un lloc web en el qual poder trobar de forma organitzada tota una sèrie de recursos diversos. En el nostre cas, hem estructurat de moment aquest padlet incloent informació sobre actualitat, mesures específiques Covid-19, orientació acadèmica i professional, hàbits d’estudi i treball, educació emocional, coeducació i igualtat, recursos per a treballar competències bàsiques com ara la lecto-escriptura i alguns recursos docents.

Aquest padlet permet interactuar també amb qualsevol membre de la comunitat educativa, oferir altres recursos que es demanden i interactuar de forma més individualitzada a través del correu electrònic associat (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@edu.gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors